Vabilo

Skupni projekt «DOBRODELNI KONCERT ZA ALINO« smo uspešno pripeljali do konca. Ob tem projektu smo spoznali, da Globočani znamo in zmoremo  stopiti skupaj, sodelovati in si medsebojno pomagati. Naše aktivnosti so bile prepoznane tudi širše, zato je bila s strani gledalcev/poslušalcev  TV Vaš Kanal članica organizacijskega odbora NATAŠA ČIŽMEK,  izbrana za osebnost meseca februarja 2018.

Uspešno zgodbo bomo zaključili v petek 09.03.2018, ob 19.30 uri v Prosvetnem domu Globoko. Vsi, ki ste bili kakorkoli vključeni v projekt ste vljudno vabljeni, da se v petek  dobimo  in  to srečanje izkoristimo za še eno humano dejanje.

V prvem delu, od 18.00 do 19.30 ure, bo predstavnik  Civilne zaščite občine Brežice izvedel predavanje in praktični prikaz temeljnih postopkov oživljanja z in brez defibrilatorja (AED). Po končanem predavanju na katerega so vabljeni vsi krajani KS Globoko, bo sledilo poročilo o uspešnosti dobrodelnega koncerta, razprava  in zaključek z družabnim večerom.

Vljudno vabljeni, da združimo  prijetno s koristnim!                                                                                             Organizacijski odbor